Ingen inkomstverifiering

Har du behov av en inteckning, men vet redan att du kommer att kämpa för att bevisa hur mycket du verkligen gör som en egenföretagare, tippad anställd eller oberoende entreprenör? Behöver du ditt inteckning vara 95% av bostadsvärdet vid en refinansiering eller ett köp? Det finns sätt att få ett lån utan inkomstverifiering 95% hypotekslån utan mycket besvär. Här är de saker du behöver och varför dessa lån kommer att fungera för dig som behöver smslån ingen inkomst.

Först måste du förstå att ett 95% lån innebär att om hemmet är värd $ 100.000, tar du ut en $ 95.000-hypotekslån. Det betyder inte att om du är skyldig till $ 75 000 i ditt hem att du ska få en full $ 20 000 kontant ut. Det finns avgifter att överväga och du kommer förmodligen att få mellan $ 15.000 och $ 18.000 kontant ut på en refinansiering.

Vid ett köp betyder det att du behöver 5% ner plus avgifter eller nära 7% eller 8% ner. Detta är inte en väldigt stor betalning i procentuella termer, och det här kommer faktiskt att starta dig med lite eget kapital i ditt hem, vilket är en bra sak.

För det andra förstår det att för att få ett hypotekslån utan inkomstverifiering  kommer du att behöva mycket bra kredit. Speciellt för att få 95% av bostadsvärdet i ett lån. Din kredit måste vara ganska obefläckad och minst 700 poäng. Du kan få ett lägre kreditvärde om du har en lägre poäng, men allt under 650, och du kommer verkligen kämpa för att hitta någon som även kommer att överväga att arbeta med dig på ett hypotekslån.

Sist måste du förstå din situation. Om du jobbar regelbundet och har länge, borde du inte ens överväga ett  inkomstlån. Det betyder att du har en lånemäklare eller kontoförvaltare som inte kan få dig att göra med ett traditionellt program och vill prata dig till ett inteckning du förmodligen inte har råd med. Låt inte detta hända.

Men om du arbetar för tips, betalas kontant under bordet eller är egenföretagare så har du förmodligen problem med att bevisa exakt vad din reella inkomst är. Det här är ingen inkomstverifiering 95% hypotekslån är perfekt för dig och du bör börja med den här typen av program eftersom det byggdes för dig.